Eerste Naoberkratjes bezorgd

RikOp woensdag 2 april en donderdag 3 april zijn de eerste Naoberkratjes bij de mensen thuisbezorgd. Houten kistjes vol fruit, sap, kaas en groente, om onder meer risotto met raapstelen en rucola, snijbiettaart en quinoa met bloemkool en aubergine mee te maken. Deelnemers Rein en Angelo mochten mee om de Naoberkrat hoogstpersoonlijk te overhandigen.

Met zes kratjes op de achterbank reed onze Vito langs Fluitenberg, Hoogeveen, Linde en De Wijk. Een mooie tocht langs velden en wegen, watertjes en boerderijen. Overal stonden de klanten al klaar om de Naoberkrat in ontvangst te nemen. Rein en Angelo hadden er schik in!

De eerste reacties waren positief. Zo schrijft Anneke uit de Wijk op onze website: “Het krat werd door een enthousiaste ploeg gebracht. De inhoud ziet er prachtig uit, ik krijg echt zin om te koken. De kaas en de kaart waren een extra verrassing. Dank jullie wel, Naobers!”

In deze eerste proefmaand werken enkele gezinnen mee om de krat te testen op de bezorging, inhoud en de bijbehorende recepten. Als alles goed loopt, wordt de krat per 1 mei voor iedereen beschikbaar. U kunt zich daarvoor nu al aanmelden via de website.

 

Eerste Naoberkratjes bezorgd
Schuiven naar boven