Klussen met NLdoet!

PrintOok dit jaar doet de Naoberhoeve weer mee met NLdoet. Op vrijdag 21 maart hopen wij een groep leuke vrijwilligers op ons erf te verwelkomen die meehelpen met bestraten, schilderen en tuinieren. Steek jij graag je handen uit je mouwen, lees dan snel welke klussen wij in de aanbieding hebben, en meld je aan! 

Bestraten boerderijparkeerplaats
De parkeerplaats voor onze boerderijwinkel is nu een modderpoel. We zoeken stratenmakers die binnen een dag een redelijk begin kunnen maken met de bestrating van de parkeerplaats (+/- 60 m2). 

Groene vingers
Het voorjaar komt er weer aan, dus onze kruiden- en bloementuin vraagt om aandacht! Bent u een ware ster in schoffelen, niet bang voor groene vingers en komt u graag uit bed voor ons aardbeienbed? Dan kunnen we uw hulp goed gebruiken!

Bonte kleuren
Vorig jaar hebben de kalfjes op onze boerderij een nieuwe stal gekregen. De buitenkant van de stal kan nog wel een likje verf gebruiken. Bent u goed met kwast en verf?

Bij de kippen
Onze 80 kippen hebben sinds kort een mobiel verblijf, dat steeds weer naar een nieuw stuk grond kan worden gereden. Hierdoor hebben ze altijd vers groen te eten, en kunnen de kippen heerlijk scharrelen. Het oude kippenhok is daarmee overbodig geworden. Het leghok mag worden afgebroken, net als de buitenruimte (afgezet met gaas) van 30m2. 

Wil je ook graag meehelpen klussen, meld je dan aan via de website van NLdoet!

Klussen met NLdoet!
Schuiven naar boven