Open dag Naoberhoeve

OpenDagNaoberhoeve

Op zaterdag 21 juni houden alle biologische boerderijen en zorgboerderijen in Nederland open erf. Ook zorgboerderij de Naoberhoeve in Echten nodigt iedereen uit om de volle groentetuin, de nieuwe kaasmakerij en het vee te komen bekijken. Iedereen die van lekker eten, een gezellige markt en vrolijke muziek houdt, is tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom op de boerderij.

Onze deelnemers laten de bezoekers graag de nieuwe trekker zien, geven een rondleiding langs de varkens, koeien en kalfjes, en tonen de werkzaamheden van het afgelopen jaar. Bovendien kunnen onze gasten hun eigen kropsla planten, koolzaad persen en aardbeien plukken. Dit alles onder de muzikale begeleiding van de Pauwergirls, die met hun rijdende radio alle hoeken van het erf weten te vinden.

Speciale aandacht is er dit jaar voor de Naoberkrat; een krat vol groente, fruit, eieren, sap, kruiden en kaas die onze deelnemers sinds enkele maanden wekelijks bij mensen thuis bezorgen. Tijdens de Open Dag kunnen mensen hun eigen Naoberkrat samenstellen en de heerlijke bijbehorende recepten proeven.

Uiteraard wordt ook aan de allerkleinste bezoekers gedacht. Zij kunnen meedoen aan een speurtocht over het erf, knuffelen met de jonge dieren en een tochtje maken met de trekker. Zo zien, ruiken, proeven en ervaren zij het boerenleven, en onze samenwerking met de natuur.

Hopelijk tot zaterdag!

 

 

Open dag Naoberhoeve
Schuiven naar boven