Vrijwilliggers gezocht!

𝗭𝗼𝗿𝗴𝗯𝗼𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗡𝗮𝗼𝗯𝗲𝗿𝗵𝗼𝗲𝘃𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴 𝗰𝗵𝗮𝘂𝗳𝗳𝗲𝘂𝗿!

Als vrijwillig chauffeur vervoer je mensen met een beperking vanaf hun huisadres naar de dagbesteding op de Naoberhoeve in Echten.
Wij hebben verschillende routes te rijden van maandag tot en met vrijdag. Wij hebben ochtendritten (07.00-08.30uur) en middagritten (15.30-17.00uur) en zoeken hier vrijwilligers voor.
Om 08.30u starten we de dag op met alle deelnemers, medewerkers, stagiaires, vrijwilligers onder het genot van een kopje thee/koffie en zo sluiten we de dag ook weer af om 15.30u.
Het is belangrijk dat iemand plezier heeft in het rijden en affiniteit heeft met de doelgroep. Als vrijwilliger ben je ook echt onderdeel van de Naoberhoeve. Zo betrekken we je ook in onze jaarlijkse activiteiten op onze zorgboerderij.
We zoeken dus iemand die op vaste dagen kan rijden. Om deze functie uit te kunnen oefenen ben je uiteraard in bezit van een rijbewijs., kun je goed omgaan met mensen en kun je rijden in een klein busje.
Wij stellen hiervoor onze bus beschikbaar, maar het kan ook met uw eigen voertuig (km vergoeding). Tot slot vragen wij van al onze vrijwilligers een VOG.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en heb je interesse gekregen of wil je graag meer weten over de Naoberhoeve, mail ons dan! -> Tine@naoberhoeve.nl

𝗭𝗼𝗿𝗴𝗯𝗼𝗲𝗿𝗱𝗲𝗿𝗶𝗷 𝗱𝗲 𝗡𝗮𝗼𝗯𝗲𝗿𝗵𝗼𝗲𝘃𝗲 𝘇𝗼𝗲𝗸𝘁 𝗲𝗲𝗻 𝘃𝗿𝗶𝗷𝘄𝗶𝗹𝗹𝗶𝗴 𝗸𝗹𝘂𝘀𝘀𝗲𝗿!
Wij zijn als team op zoek naar een handige duizendpoot. 😊
Zie jij het werk liggen? Kun jij de loshangende kastdeurtjes vastzetten, lampen vervangen, een kruiwagen band verwisselen en eenvoudig timmerwerk verrichten?
Kom het team van de zorgboerderij Naoberhoeve versterken en wij versterken jou!
Als vrijwilliger ben je ook echt onderdeel van de Naoberhoeve. Zo betrekken we je ook in onze jaarlijkse activiteiten op onze zorgboerderij.
Wij zoeken een actief, enthousiast en praktisch ingesteld persoon voor minimaal één dagdeel in de week.
Iemand die graag samenwerkt, goed zelfstandig kan werken en die affiniteit heeft met onze deelnemers.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature en heb je interesse gekregen of wil je graag meer weten over de Naoberhoeve, mail ons dan! -> Tine@naoberhoeve.nl
Vrijwilliggers gezocht!
Schuiven naar boven